UW GARAGE A20 voor alle reparatie's diagnose ook voor uw hybride of vol eleKtrische  auto  

Onze uitstekende reputatie is gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen, kwaliteit en een eersteklas service. Bezoek onze garage en bekijk onze zeer nette en uitgebreide werkplaats met alle apparatuur en speciaal gereedschap uitlees apparatuur voor allen bekende en onbekende merken  Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers van APK Keuringsstation  A20 staan altijd klaar om u van advies te voorzien en eventueel gelijk weer op weg te helpen Neem vandaag nog contact met ons op!


APK-A20 is al vanaf 2011 bekent met hybride techniek. Wij beschikken over de juiste diagnosecomputer en meetapparatuur om de diagnose voor complete reparatie/onderhoud uit te voeren aan de hybride of volledig elektrische auto. 

De service van  APK Keuringsstation A20 bestaat uit:

 

Hybride software update

 

Hybride service op dealer niveau
Onderhoud met behoud fabrieksgarantie
Reparatie/vervanging van elektrische onderdelen
Diagnose storing
Hybride specialist/dokter
Hybride Dokter
Hybride Specialist
EV Specialist
EV Dokter

 

 


Onderhoud aan elektrische auto's


Heeft uw  onderhoud nodig aan uw elektrisch voertuig?  Dan bent u bij APK-A20 Keuring station aan het juiste adres! Onderhoud aan elektrische auto’s vraagt om een andere aanpak. Elektrische auto’s hebben in de regel minder vaak onderhoud nodig. Er zijn wel een aantal aspecten die bij een elektrische auto eerder gecontroleerd moeten worden, gezien de elektrische auto op een andere manier onderhoud vraagt.Denk aan snellere slijtage van de banden, het vervangen van interieurfilters en het controleren van de remvloeistof en of aircogassen. Ook zullen de remmen periodiek gecontroleerd moeten worden.

Een elektrische auto is in de regel zwaarder en heeft door de elektromotor meer vermogen, waardoor wielophangingsdelen eerder onderhevig zijn aan slijtage. Dit kan invloed hebben op het rijcomfort en de veiligheid van het voertuig. Wij als EV Specialist staan voor u klaar om uw elektrische auto onder handen te nemen, zodat u weer uitstekend elektrisch kunt rijden! heeft u vragen vul het snel ons contactformulier in .

 

wij zijn een officieel RDW  erkend Garage bedrijf

telefoon  010 3020056


E-mailen
Bellen