Airco check voor uw Auto
Met de airco check zorg je ervoor dat je het hoofd koel houdt in de zomer. Steeds meer personenauto’s en bedrijfswagens zijn voorzien van een aircosysteem. Een airco is comfortabel en zorgt er voor dat u ontspannen kunt autorijden. Daarnaast levert de airco een wezenlijke bijdrage aan de veiligheid doordat het concentratievermogen van de bestuurder bij een aangename temperatuur optimaal blijft. Zomers houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het dat de ruiten beslagen.

 Wanneer is mijn airco toe aan een airco check?
Anders dan veel mensen denken is het aircosysteem niet onderhoudsvrij. Zelfs een goedwerkend aircosysteem verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Na enkele jaren merkt u dat de koelcapaciteit van de airco minder wordt. Koudemiddel zorgt naast de koeling ook voor smering van het aircosysteem.

Hoe vaak moet de ai rco gereinigd en gevuld worden?!

Elke auto met airco heeft airco-onderhoud nodig. Eens per 4 jaar  moet de airco in jouw auto worden gevuld. Daarnaast is het ook handig om de airco elk jaar te laten reinigen.

Hoe merk je dat jouw airco niet meer goed werkt?
Minder koude lucht uit het ventilatierooster óf een muffe lucht in je auto? Dan werkt je airco waarschijnlijk niet goed meer.

AIRCO

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van airco en koelingssystemen dus mocht iets van dit boven staande merken maak dan snel een afspraak voor AIRCO CHECK geheel gratis en vrijblijvend 

bel nu nog voor een afspraak en laat de airco check doen !!!!!telefoon  010 3020056

E-mailen
Bellen